HUSK! DER ER KRAV OM NEGATIV TEST (MAX 72 TIMER GAMMEL) ELLER VACCINEPAS!

2021 kommer til at byde på mere håndsprit og afstand. Du kan læse om vores COVID-19 tiltag her. Vi glæder os til at se Jer! 

Vilkår for afbestilling eller udeblivelse

Når du foretager en booking, hvadenten det er en “online-booking” eller en “booking efter aftale”, accepterer du vores regler for afbestilling og udeblivelse.

Frist for afbestilling

Det er muligt at afbestille din booking helt indtil 4 dage før din booking, hvilket vil sige at hvis din booking er en fredag, kan du afbestille den helt frem til kl. 23:59 mandagen inden. Der er ingen særlige omstændigheder, der gør at vi afviger fra denne frist, med mindre ledelsen i Gorilla Park ApS selv beslutter at lukke den pågældende dag.

Særligt vedr. “online booking”

Har du booket online, er der et link i din bookingbekræftelse, som du inden for fristen skal bruge til at slette din booking. Du kan ikke afbestille din booking på andre måder. Gebyret for udeblivelse eller for sen afbestilling er 100 kr/pers, hvilket svarer til det depositum, som du betaler, når du foretager en online-booking.

Vær opmærksom på, at bookinger på hverdage uden for ferier og helligdage, kan blive aflyst ved for få tilmeldte samt, at vi på disse dage ikke kan garantere at Café GO!rillax har åbent.

 

Særligt vedr. “booking efter aftale”

Har du foretaget en booking efter aftale, skal du inden for fristen afbestille din booking ved at sende os en e-mail på info@gorillapark.dk, hvor det er vigtigt, at du anfører det bookingnummer (bookingreference), der står på din bookingbekræftelse, som du har fået fremsendt. Gebyret for udeblivelse eller for sen afbestilling er 100 kr/pers, dog minimum 1.500 kr.

Online Bordbestilling