Teambuilding i Svendborg

Styrk teamet med teambuilding i Svendborg

Klatring kræver samarbejde og tillid for at overvinde udfordringerne i træerne. Derfor er det perfekt til teambuilding, da der er stor grad af samarbejde og kommunikation mellem jer, som I også kan få gavn af på arbejdspladsen. I hjælper  hinanden og udveksler information på en anden måde end I plejer, når I klatrer. Det forbedrer kommunikationsevnerne, samtidig med at det har en positiv indflydelse på graden af tillid blandt dine medarbejdere/kollegaer. 

Alle kan være med til teambuilding i Svendborg! Vi har klatrebaner fra 1-26 meters højde fordelt på 8 baner, så der er noget for alle.

Sjove teambuilding aktiviter på Fyn

I Svendborg er der også andre muligheder for teambuilding. 

Hvad siger andre om teambuilding?

Udtalelse fra Jakob Lundøe fra Delogue som var taget fra København til Fyn, da de afholdte kick off 2023: 

“Fredagen bød på action, nostalgi og skøn natur og mad. Gorilla Park gav i den grad  en oplevelse der bød på adrenalin for alle, grænse afprøvelse for de fleste og en væld af gode grin og samarbejdet i trætoppene. Virkelig en fed oplevelse som team. Det sluttede af med perfekt frokost buffet i det grønne, sliders, grillmad, lækre salater og pizza bagt på stedet.

Vi vendte hjem grinende, mætte og endnu bedre rystet sammen.”

Book jeres teambuilding, når det passer jer!

Vi skræddersyr løsninger, der passer til jeres team – og derfor er I heller ikke begrænset af vores åbningstider. Når du og dit team tager på teambuilding i klatreparken i Svendborg, finder vi et tidspunkt, der passer jer. Vi åbner nemlig altid efter aftale med grupper som firmaer, skoler, mm. 

Prisen for klatring som teambuilding er 4.725 kr (minimum 15 personer) herefter 315 kr. for 4 timers sjov klatring, som med sikkerhed er en oplevelse I sent vil glemme. Prisen for yderligere teambuilding aktiviteter varierer alt efter sammensætning og ønsker. Kontakt os i dag, så vi kan sammensætte et sjovt teambuilding arrangement i smuk natur på Fyn, så I kan blive rystet endnu bedre sammen. 

Luksus teltoplevelse

Online Bordbestilling